Zo rijk is Bruce Willis uit 'Die Hard' en 'The Sixth Sense'

Zo rijk is Bruce Willis uit 'Die Hard' en 'The Sixth Sense'

Bruce Willis is naast acteur ook stemacteur, muzikant, zanger, componist, producer en ondernemer

Bruce Willis is naast acteur ook stemacteur, muzikant, zanger, componist, producer en ondernemer. De nu 67-jarige ster behoort al vanaf de jaren 80 tot de belangrijkste acteurs in Hollywood. Mede daardoor staat zijn netto waarde op 250 miljoen Amerikaanse dollars.

Een bijzonder verhaal is zijn inkomen met de film The Sixth Sense. Hier kreeg hij een commissie op de omzet, waardoor hij sinds 1999 alleen aan deze film tot nu 114 miljoen verdient. Waarschijnlijk is dit het hoogste inkomen voor een ster uit een film ooit.

Hoe het begon
Bruce Willis is geboren in Duitsland in 1955. Zijn moeder werkte bij een bank, zijn vader voor het Amerikaanse leger. Het gezin vertrok naar New Jersey, Amerika toen hij kind was. Na de middelbare school werkte Bruce voor verschillende werkgevers tot hij besloot te gaan acteren naast zijn werk.

Na jaren verschillende kleine rollen te hebben gekregen, had hij eindelijk succes met zijn serie Moonlighting. De show was jaren op televisie te zien en won verschillende prijzen. Hij maakte een succesvolle overstap naar de filmindustrie en bepaalde al snel wat 'cool' is binnen de filmindustrie. Daarnaast verscheen hij af en toe in gastrollen in series.

Meer vermogen
Bruce Willis speelt in verschillende genres en kleine en grote films. Een aantal succesvolle van hem zijn de Die Hard-films, Pulp Fiction, The Sixth Sense, 12 Monkeys, Armageddon, Sin City, Fifth Element en Unbreakable.

Een deel van zijn vermogen komt ook uit reclamecampagnes en het hebben van stukken grond en huizen. Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth. Een aantal momenten van Bruce Willis staan hieronder in een YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair