Ook bejaarde actrices zwijmelen bij American football-speler Tom Brady

Ook bejaarde actrices zwijmelen bij American football-speler Tom Brady

Samen een film maken

Wereldsterren als Sally Field (76), Jane Fonda (85), Lily Tomlin (83) en Rita Moreno (91) waren in de gelegenheid om samen een film te maken. Zij spelen in een komedie over American football.

In een interview bekennen de vier bejaarde actrices dat zij zwijmelen bij het zien van American football-spelers als Tom Brady en zijn teammaten. Dat er zo'n 40 jaar verschil zit, maakt hen niets uit.

Extra bont verhaal
De dames zijn al een jaar of 40 bevriend en dat is te merken aan hun chemie. Hun karakters verschillen wel. Waar Sally Field en Lily Tomlin keurig hun gedachten binnen de grenzen verwoorden, doen Rita Moreno en Jane Fonda dat niet.

Jane Fonda maakt het extra bont bij The Jimmy Kimmel Show door te zeggen dat haar knieën knikten, toen zij Tom Brady (45) ontmoette op de filmset van 80 for Brady. Gevat zegt Sally Field dat dat altijd gebeurt, doelend op de leeftijd van Jane.

Onder de indruk
Rita Moreno maakt het verhaal ietsje erger door te zeggen dat zij aan haar zelf zat. Dit gebeurde, toen zij voor een scène een kleedruimte vol football-spelers in moest. De ster mag overigens ook Marlon Brando, Marshawn Lynch èn Ludacris tot haar vriendenkring rekenen.

Duidelijk is, dat presentator Jimmy Kimmel zwaar onder de indruk is van deze legendarische actrices - en dat mag. De dames hebben immers ontelbare nominaties en awards samen en zijn nog steeds even innemend als vroeger.

Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Het interview bij The Jimmy Kimmel Show staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair