Donna D'Errico vindt zichzelf verdomd lekker op Insta-foto

Donna D'Errico vindt zichzelf verdomd lekker op Insta-foto

Donna van Baywatch-babe tot oud-Baywatch-babe.

Ze speelde enkele jaren de rol van Donna D'Errico in meerdere onderdelen van de Baywatch-franchise. Ze dook als eerste op in de moederserie Baywatch waarin ze de rol 44 keer speelde tussen 1996 en 1998.

Daarna speelde Donna haar Donna in rood badpak in de spin-off Baywatch Nights, in 34 afleveringen tussen 1996 en 1997. Vervolgens had ze ook een rol in de film Baywatch: White Thunder at Glacier Bay uit 1998.

Drie jaar Baywatch
Slechts zo'n drie jaar was ze een Baywatch-babe, maar tot op de dag van vandaag kent eigenlijk iedereen haar alleen van die rol. Ze speelde namelijk in weinig andere bekende titels.

Bekendere films van Donna zijn Candyman: Day of the Dead, Austin Powers in Goldmember en Kiss the Bride en ze was ook te zien in series als Reno 911!, 9-1-1, Brooklyn Nine-Nine en Green Valley. Altijd in gastrolletjes.

Opvallend op Instagram
Zoals wel vaker en zeker niet zonder opzet, plaatst Donna op Instagram prikkelende foto's. Nu zien we haar op een bak zitten en we zien veel van haar benen. Die lichaamsdelen zijn dan ook het onderwerp van gesprek/bekijks.

"Ik heb korte, dikke, krachtige benen die van boven naar beneden ongeveer even dik zijn. Ik noem ze mijn cederbomen," schrijft Donna. "Ze zijn uniek. Oneven. Krachtig. Nieuwsgierig. Een beetje raar. En, naar mijn mening, sexy as hell."


De 54 jarige Donna zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair