Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Salma Hayek is

Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Salma Hayek is

Ze verslaat haar kleine 'House of Gucci'-collega nog maar net.

Er komen de laatste tijd wel vaker berichten langs op FilmTotaal over kleine actrices. Dit weten ze bijna allemaal goed te verbergen, dus misschien weet jij ook niet hoe klein Salma Hayek eigenlijk is.

Lady Gaga en Ariane Grande, beide wereldberoemde zangeressen, maar eveneens actrices, zorgen ervoor dat ze groter lijken dan ze zijn. Dit doen ze met extreem hoge pakken, concerten met hoge platformen of bepaalde camerahoeken waardoor het minder opvalt.

Techniek
Volgens Lady Gaga is dit een techniek die maar wat vaak wordt gebruikt door menig beroemd persoon, dus doet Hayek hier ook aan mee? De bloedmooie actrice deelt wel vaker prachtige plaatsje op haar Instagram-account, maar het is nooit echt duidelijk te zien hoe groot of klein ze nu is.

Als we echter een beetje speuren op haar pagina, dan zijn er toch wel enkele kiekjes waarin het duidelijk te zien is dat ze niet zo groot is. Hier staat ze bijvoorbeeld met haar familie.



Nog een ander kiekje, met enkele acteurs van de film House of Gucci. Zelfs Lady Gaga lijkt groter, maar dan komt door die enorme hakken.



Vergelijking
Lady Gaga is namelijk maar 1m55, maar Hayek verslaat haar toch met haar 1m57. Dat valt in het bovenstaande kiekje niet te zien, maar misschien dat Hayek gewoon ook wat minder moeite heeft met haar eigen lengte en daarom niet zo geneigd is dit te 'verbergen'.

NieuwsFilm

meest populair