Liam Neeson geeft de nieuwe 'Naked Gun' een verrassende update

Liam Neeson geeft de nieuwe 'Naked Gun' een verrassende update

Neeson laat een nieuwe kant van zichzelf zien met deze reboot.

We kennen Liam Neeson allemaal vooral van zijn rollen in actiefilms als de 'Taken'-trilogie, Batman Begins en Star Wars Episode I: The Phantom Menace. Het was daarom ook verassend toen afgelopen jaar bekend werd dat hij in een reboot van The Naked Gun ging spelen. De acteur geeft nu een update over de film.

Status
Neeson vertelde het volgende over de status van de nieuwe Naked Gun: "We wachten op een script, we hopen dat het dit jaar gebeurt, misschien in de zomer."

Of Neeson de rol van Frank Drebin van Leslie Nielson overneemt of dat hij de zoon van het personage gaat spelen, is nog niet bekend.

Seth MacFarlane
De film wordt geproduceerd door Seth MacFarlane, de man achter onder andere Family Guy, Ted en The Orville. De betrokkenheid van MacFarlane is waarschijnlijk een grote reden dat Neeson nu een comedy-film gaat maken.

MacFarlane en Neeson hebben namelijk al zo'n drie keer samengewerkt. Neeson had cameo's in Ted 2, The Orville en A Million Ways to Die in the West. Nu heeft Neeson dus de hoofdrol in een productie van MacFarlane.

Hieronder zie je een van zijn grappige scènes uit A Million Ways to Die in the West.



NieuwsFilm

meest populair