Romy Monteiro ziet er weer beeldschoon uit op deze Insta-foto's

Romy Monteiro ziet er weer beeldschoon uit op deze Insta-foto's

Ze ziet er weer prachtig uit.

De nodige beroemdheden posten regelmatig kiekjes en filmpjes op sociale media. Ook de nodige BN'ers aan mee, zoals o.a. Romy Monteiro. Nu is het weer raak.

De zangeres brak in 2014 door toen ze meedeed aan de talentenjacht The Voice of Holland. Vervolgens wist ze een jaar later weer hoge ogen te gooien in de Nederlandse musical The Bodyguard.

Drukke agenda
De 30-jarige Monteiro is sindsdien actief als zangeres, musical-actrice én presentatrice. Ze heeft dus meer dan genoeg te doen. Niet zo heel gek dus, dat ze er heel even tussenuit moest knijpen voor een vakantie.

Ze ging dan ook op zoek naar de zon en reisde met haar vriend naar de Phi Phi eilanden in Thailand. Monteiro's Instagram staat dan ook vol met zonnige kiekjes en filmpjes van het eten en de cultuur van daar, maar daar blijft het niet bij.

Pikante foto's
Monteiro deelt graag kiekjes van zichzelf en daar in het hete Thailand hoef je natuurlijk niet bijzonder veel te dragen. De zangeres loopt dan ook veel rond in een bikini of badpak en gaat ook uit in strakke jurkjes.

Interesse in het zien hoe een schaars geklede Monteiro eruit ziet wanneer ze uitgaat? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair