Zo rijk is Cameron Diaz uit 'The Mask' en 'Vanilla Sky'

Zo rijk is Cameron Diaz uit 'The Mask' en 'Vanilla Sky'

Cameron Diaz is naast acteur ook stemacteur, model, auteur en ondernemer

Cameron Diaz is naast acteur ook stemacteur, model, auteur en ondernemer. Ze raakte in 1994 bekend door de film The Mask met Jim Carrey. Die actie komedie werd een wereldwijd succes.

Cameron Diaz hield dit succes vast met verschillende films. Ze behoort al jaren tot de best betaalde actrices in Hollywood met een salaris dat schommelt tussen de 10 en 20 miljoen. Haar netto waarde wordt door deze A-status op 140 miljoen Amerikaanse dollars geschat.

Hoe het kwam
Cameron Diaz is geboren in 1972 in Californië. Ze zat op school met Snoop Dogg. Thuis was er niet veel geld, dus startte zij op haar 16de als model. Ze was model voor verschillende bekende merken.

Op haar 21ste werd zij zonder enige acteerervaring aangenomen voor een hoofdrol in The Mask. Haar overstap naar de filmindustrie ging meteen goed en leidde al snel tot vette salarissen per film. Tussendoor pakte zij acteerlessen om beter te worden.

Meer vermogen
Grote successen waren films als My best friend's wedding, There's something about Mary, Vanilla Sky, Gangs of New York en Charlie's Angels. De ster ontving meerdere nominaties.

In 2014 zette zij even haar acteercarrière opzij voor haar privéleven. Ze startte een onderneming in transparante wijn en schreef boeken. Anno 2022 pakt de ster weer films aan.

Meer informatie
De ster bezit meerdere huizen in New York en Beverly Hills. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Een YouTube-video met vragen van Drew Barrymore aan Cameron Diaz staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair