Zo ziet Salma Hayek er in de ochtend uit op Insta-foto

Zo ziet Salma Hayek er in de ochtend uit op Insta-foto

Ze lijkt wel bijna jonger te worden!

Eerlijk is eerlijk, de meeste mensen hebben 's morgens even wat tijd nodig om wakker te worden. Een douche of een bak koffie helpt daarbij, maar Salma Hayek heeft dat zo te zien niet nodig. De actrice deelt op sociale media weer eens een prachtig kiekje.

Hayek heeft al in talloze Hollywood-blockbusters gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Savages, The Hitman's Bodyguard en de MCU-film Eternals. Vaak genoeg speelt ze stoere personages, maar soms gaat het ook om de rol van de 'femme fatale'. Dat is ook wel te begrijpen.

Beeldschoon
De actrice wordt al jarenlang toegerekend tot een van de knapste vrouwen in Hollywood. Ondanks het feit dat Hayek 56 is, ziet ze er nog steeds beeldschoon uit.

Met de onderstaande foto toont de Mexicaans-Amerikaanse actrice dan ook weer eens opnieuw aan dat leeftijd niets meer is dan een getal. Zo loopt zij er namelijk elke ochtend bij. Helaas staat het prachtige kiekje niet meer op haar Instagram-pagina, maar het is wel gelukkig nog hier te zien.

Golden Globes
Een week geleden wist de actrice nog hoge ogen te gooien op de rode loper bij de Golden Globes. Ook hiervan deelde ze enkele foto's op sociale media. In een week tijd heeft ze maar liefst meer dan 2,3 miljoen likes weten te vergaren.



NieuwsFilm

meest populair