Onder deze voorwaarde ziet Michelle Yeoh spin-off zitten van 'Everything Everywhere All at Once'

Onder deze voorwaarde ziet Michelle Yeoh spin-off zitten van 'Everything Everywhere All at Once'

Eerder had de beroemde actrice laten weten dat een vervolgfilm er niet in zat.

Het regende de laatste tijd talloze lofuitingen en prijzen voor Everything Everywhere All at Once. Een vervolgfilm leek er niet in te zitten, maar nu heeft actrice Michelle Yeoh onthuld onder welke voorwaarde ze terug zou willen keren naar de talloze universa, die in de film verkend worden.

Door velen (waaronder de recensenten van FilmTotaal) wordt de A24-film gezien als dé beste film van 2022. Het leverde de film grote prijzen op bij de 2023 Golden Globes en Critic's Choice Awards. Maar kan het ook het begin zijn van een franchise?

Yeoh beantwoordde deze vraag eerder al met een onbetwistbare 'nee'. Wel staat ze open voor een spin-off, maar daarbij heeft ze een belangrijke voorwaarde. Lees hieronder de verwoording van deze voorwaarde door Yeoh zelf.

De grote voorwaarde van Michelle Yeoh voor een spin-off
Yeoh vertelde tegen Variety: "Ik wil een universum waar ik een rockster ben. Ik wil terugkomen, als ik terug moet komen, als iemand die een geweldige stem heeft, weet je..."

Ze lichtte toe: "Dat is wat onze wereld nu zo mist, vrede en liefde, en ik vind dat met liedjes en een geweldige stem, het zo makkelijk is, veel makkelijker om iemand te bereiken. En als je zingt voor een zee van kinderen... ze voelen het omdat het er allemaal is."

Deze wens verwijst naar een specifiek moment in de film, waarin Yeoh naar een erg speciaal universum werd geteleporteerd. Daarin mocht ze namelijk een muziekoptreden verzorgen van immense proporties. Groot genoeg om te zorgen voor een nieuwe musicalfilm met de filmster?

Bekijk de scène zelf hieronder!



NieuwsFilm

meest populair