Wat weten we eigenlijk al over de Marvel-film 'Thunderbolts'

Wat weten we eigenlijk al over de Marvel-film 'Thunderbolts'

Wat weten we al over Marvel's nieuwe ensemble-film?

Marvel's grote bekendmaking op D23 vorig jaar was de Thunderbolts-film met de line-up van het team. Het team bestaat voornamelijk uit (gereformeerde) schurken en anti-helden uit het MCU, hierdoor zullen we het MCU vanuit een ander oogpunt zien dan normaal.


Cast
De cast bestaat uit allerlei personages uit verschillende hoeken van het MCU. Zo keert Florence Pugh terug als Yelena Bolova (Black Widow, Hawkeye), Sebastian Stan als Bucky Barnes ('Captain America'-films), Hannah John Kamen als Ghost (Ant-Man & The Wasp), David Harbour als Red Guardian (Black Widow), Wyatt Russell als US Agent (Falcon and the Winter Soldier), Olga Kurylenko als Taskmaster (Black Widow) en Julia Louis-Drefus als Allegra de Fontaine (Falcon and the Winter Soldier, Black Panther: Wakanda Forever).

Ook zullen we Harrison Ford zien als Thaddeus 'Thunderbolt' Ross, een rol die voorheen werd gespeeld door de inmiddels overleden William Hurt. Ford maakt zijn MCU-debuut in Captain America: New World Order.

De vijand
Hoewel er nog niks officieels bekend is gemaakt over de vijand van de film, zijn er natuurlijk wel al enkele geruchten. Het meest prominente gerucht is dat de Thunderbolts het opnemen tegen The Sentry in de film.

The Sentry is in de stripboeken voornamelijk een held, maar hij wordt gekweld door iets duisters in hem genaamd 'The Void'. Deze duisternis is in staat om het hele universum te verwoesten als Sentry de controle verliest. Dit zou een reden kunnen zijn voor The Thunderbolts om hem uit te schakelen.

Op Twitter hadden mensen al grappige reacties op dit gerucht. Ze verwachten niet dat de Thunderbolts het lang uit kunnen houden tegen The Sentry:



Productie
De opnames voor Thunderbolts gaan in juni van start, de releasedatum is voorlopig 26 juli 2024. Thunderbolts wordt de vierde MCU-film van dat jaar en sluit phase 5 af. Jake Schreier (Paper Towns) regisseert de film en Eric Pearson (Black Widow) schrijft het script.

NieuwsFilm

meest populair