Rihanna bereidt je met Insta-foto's voor op haar nieuwe lingeriecollectie

Rihanna bereidt je met Insta-foto's voor op haar nieuwe lingeriecollectie

Zo'n reclamecampagne werkt natuurlijk wel.

Rihanna is niet alleen een van de bekendste zangeressen ter wereld. Ze dook eveneens al op in verschillende films en werkte mee aan verschillende reclamecampagnes voor grote merken. Ook heeft ze haar eigen lingerie-merk, dat ze nu weer eens even in het zonnetje zet.

In 2018 werd Savage X Fenty opgericht door Rihanna. Naast lingerie bevat de lijn ook bh's, ondergoed en nachtkleding. Het merk staat bekend om zijn optionele lidmaatschap-programma, genaamd Xtra VIP, dat kortingen en vroege toegang tot bepaalde producten biedt.

Succes
De kledinglijn blijkt een groot succes te zijn. Forbes kwam vorig jaar nog met een rapport, waarin stond dat Savage X Fenty ongeveer 270 miljoen dollar waard is. Niet gek dus, wetende dat het voor 50% volledig van Rihanna is.

Wat ook niet verkeerd is, is dat Rihanna kosten kan besparen op een duur model. De 34-jarige schoonheid werkt zelf namelijk ook als model. Dat is ook wel te begrijpen, wanneer we naar de onderstaande foto's kijken.



Niet zo heel gek dus, dat de kiekjes om reclame te maken voor haar nieuwe ondergoedlijn van een schaars geklede Rihanna zelf zijn. Haar Instagram-account staat hier dan ook vol mee.

Interesse in de kiekjes van Rihanna in lingerie dat weinig aan de verbeelding overlaat? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair