Channing Tatum uit 'Magic Mike' is eerlijk over zijn nare echtscheiding

Channing Tatum uit 'Magic Mike' is eerlijk over zijn nare echtscheiding

En vindt trouwen nou doodeng

Channing Tatum uit Magic Mike weet niet of hij ooit weer wil trouwen. Hij vond de echtscheiding van Jenna Dewan erg vervelend. Daar komt hij eerlijk voor uit.

In een nieuw interview met Vanity Fair vertelt hij meer over zijn breuk met Jenna: "We vochten lang voor ons, ook al wisten we dat we teveel uit elkaar waren gegroeid. Ik denk, dat we in ons verhaaltje van vroeger wilden geloven. Ook al vertelde de werkelijkheid iets anders."

Een deel van het interview staat ook bij Access uitgelegd. De YouTube-video staat hieronder.



Wel een oplossing
Hij was meer dan tien jaar samen met Jenna. Jaren na de scheiding zit hij in een fijne relatie met Zoe Kravitz. Toch schrikt een nieuw huwelijk hem af, want hij neigt naar te hard zijn best willen doen.

Zijn oplossing weet hij nou wel. Channing probeert tegenwoordig te ontspannen en te genieten van mooie momenten. Zonder dat hij zich zorgen maakt. Of iets anders wil.

Onvermijdelijke relatiebreuk
Zijn relatiebreuk met Jenna was onvermijdelijk zegt hij: "Als ouders van een kind word je steeds op elkaars verschillen gewezen. Dingen als hoe je in de wereld staat en hoe je denkt over de opvoeding."

En dan volgt een tijd zonder iemand. Daarover vertelt hij: "In het begin is alleen verder gaan doodeng. Je wereld staat op zijn kop. Je hele plan is door je handen geglipt. Maar nou vind ik het heerlijk dat ik volle aandacht heb voor mijn dochter. We zijn elkaars beste vrienden geworden - juist door die scheiding."

Het artikel in Daily Mail staat hier. Zijn nieuwe film staat aangekondigd op zijn Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair