Gaby Blaaser in openhangende badjas onthult haar babybuikje op Insta-foto

Gaby Blaaser in openhangende badjas onthult haar babybuikje op Insta-foto

Ze ziet er goed uit, maar misschien laat ze iets te veel zien...

De Nederlandse Gaby Blaaser post wel vaker (spannende) berichten op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak, aangezien ze een kiekje deelt waarin ze maar weinig aanheeft.

De 36-jarige Blaaser is actief als actrice, model en presentatrice. Ze heeft dus meer dan genoeg werk. Wanneer ze eens even niets te doen heeft, zit ze graag op sociale media, zoals dat nu weer het geval is.

Foto
Blaaser post nu namelijk een foto van zichzelf waarin haar badjas wel heel ver open hangt. Hierin kunnen we haar babybuikje goed zien, maar ook de rest van haar lichaam... De foto is hier te bekijken.

Ondanks het feit dat ze binnen de kortste keren duizenden likes kreeg, was er ook wat kritiek. Blaaser post namelijk regelmatig ietwat 'pikante' foto's, maar volgens sommigen gaat ze iets te ver.

Kritiek
Blaaser deed namelijk in 2021 mee aan het programma Special Forces VIPS (zie foto hieronder), waarin zij aangaf dat ze vaak op een 'bepaalde manier gezien wordt' en dat ze 'niet niks is'.



De nodige Instagram-gebruikers zeggen dat dit soort 'hete kiekjes' niet bepaald helpen. Sommige mensen vragen zich af of haar foto's en kiekjes wel geschikt zijn voor Instagram, aangezien het meer op OnlyFans-materiaal lijkt. Vooral deze kiekjes laten weinig aan de verbeelding over...

NieuwsFilm

meest populair