3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bird Box (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a. | Kijk direct
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Malorie, een van de weinige overlevenden, probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt op pad.



Green Book (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Farrelly | Cast: Viggo Mortensen, Mahershalalhashbaz Ali, Linda Cardellini, e.a. | Kijk direct
1962. De beroemde zwarte pianist Don Shirley heeft een tournee van twee maanden gepland staan door het zuiden van Amerika, waar strenge segregatiewetten gelden. Hij huurt de witte uitmijter Tony Lip in als zijn chauffeur en lijfwacht. Samen trekken ze door de staten heen. De twee zijn elkaars absolute tegenpolen, maar groeien tijdens de reis toch langzaam naar elkaar toe.



Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Kijk direct
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt


NieuwsFilm

meest populair