Dit is de prachtige 30 jaar jongere vrouw van Jeff Goldblum

Dit is de prachtige 30 jaar jongere vrouw van Jeff Goldblum

De twee zijn dolgelukkig samen.

Er worden vaak grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en dat hij eigenlijk alleen maar wil daten met vrouwen die 25 of jonger zijn. Er zijn echter wel meer dan genoeg beroemde acteurs die getrouwd zijn met veel jongere vrouwen. Jeff Goldblum hoort hier zeker ook bij.

Goldblum, voornamelijk bekend van de Jurassic Park-films, is al 3 keer getrouwd geweest. Van 1980 tot 1985 was hij samen met actrice Patricia Gaul. In 1987 jaar later stapte hij opnieuw in het huwelijksbootje met het Amerikaanse model Geena Davis. Zij bleven echter maar 4 jaar samen.

Driemaal is scheepsrecht
Een lange tijd bleef Goldblum single, maar in 2014 besloot hij het opnieuw te proberen met Emilie Livingston. Zij is een Canadese danseres, fotografe en slangenmens. Ook is zij een gepensioneerd Olympisch ritmische turnster.

Dankzij haar danstalenten dook ze ook op in diverse films, zoals o.a. Valerian and the City of a Thousand Planets. Kan jij je het sensuele dansje van zangeres Rihanna in de film herinneren? Nou, dat is dus niet Rihanna, maar Livingston.

Huwelijk
In 2014 trouwde Goldblum dus met Livingston (zij nam sindsdien zijn naam over). Er was echter wel wat kritiek, aangezien de twee maar liefst 30 jaar verschillen, maar dat maakt ze niks uit. Ze zijn behoorlijk gelukkig samen, en dat valt ook wel te zien.



In 2015 kregen de twee hun eerste zoontje en 2 jaar later volgde de tweede. Livingston heeft vanwege haar gezin en meerdere blessures het dansen ietwat op de achtergrond moeten zetten, maar is nog steeds behoorlijk soepel. Dat toont ze ook wel aan met het onderstaande videootje.



NieuwsFilm

meest populair