Je geloof niet hoe klein Ariane Grande eigenlijk is

Je geloof niet hoe klein Ariane Grande eigenlijk is

Ze weet het goed te 'verbergen'.

Ariana Grande is een van de bekendste zangeressen vandaag de dag. Ook heeft de beroemdheid al meerdere rollen weten te bemachtigen in diverse films. Denk bijvoorbeeld maar aan Don't Look Up. Dit is algemene kennis, maar weet je ook hoe groot ze is?

De 29-jarige zangeres brak door in 2013, toen ze dus pas 19 was. Ze bracht toen haar debuutalbum uit genaamd, Yours Truly. Vooral de single The Way, die ze samen zingt met Mac Miller, werd een grote hit. Het haalde zelfs de top 10.

Carrière
Vanaf dat moment had Grande meer dan genoeg te doen. Zo werkt ze vaker samen met grote artiesten en heeft al behoorlijk wat hits gescoord. Ook begint ze steeds wat meer te verschijnen in Hollywood.

Buiten Don't Look Up was ze ook kort te zien in Zoolander 2 en te horen in Underdogs en Snowflake. Daar blijft het niet bij. De zangeres scoorde ook een van de hoofdrollen in het Wicked-tweeluik, waarin ze de rol van Glinda op zich zal nemen.

Lengte
Ondanks het feit dat Grand dus al jarenlang wereldberoemd is, weten waarschijnlijk maar weinig mensen dat zij heel klein is. Grande is maar 1m53. Behoorlijk klein dus, maar hoe kan het eigenlijk dat bijna niemand dit weet?

Nou, Grande probeert dit te verbergen door bijna altijd enorm hoge hakken te dragen. Tijdens elk concert dat ze geeft staat ze eigenlijk ook op een groot en hoog platform, waardoor het ook niet zo opvalt. Lady Gaga, die ook niet zo heel erg groot is, liet al eerder weten dat de nodige bekendheden gebruik maken van deze tactiek.

Zie hieronder een foto van Grande, met natuurlijk weer de hoge hakken.



NieuwsFilm

meest populair