Gandalf uit 'Lord of the Rings' voor eeuwig anders als je deze beelden ziet

Gandalf uit 'Lord of the Rings' voor eeuwig anders als je deze beelden ziet

Anderen die een optreden hebben bijgewoond zijn vol lof

Ian McKellen is op het moment te zien, zoals weinigen hem ooit hebben gezien. De acteur reist rond met een uniek theatergezelschap en ziet er anders dan anders uit.

De nu 83-jarige ster is een veelzijdige acteur. Veelzijdiger dan velen denken. En jouw beeld van hem zal voor eeuwig anders zijn, als je deze beelden ziet op zijn Instagram.

Prachtig vertolkt
Gandalf, de wijze tovenaar uit The Lord of the Rings wordt prachtig vertolkt door Ian McKellen. Ook zette de acteur Magneto in X-men goed neer. Beide rollen maakten hem wereldberoemd. Maar wat hij nou heeft opgepakt ...

Ian McKellen tourt op dit moment rond in Groot-Brittannië met een nieuwe theatervoorstelling, genaamd Mother Goose. Op toneel is de doorgaans statige heer haast onherkenbaar.

Tussen Britse adel
In de Instagram-video die de ster online zet, is hij eerst te zien als een vreemde dame. Hij draagt kleren geïnspireerd op de Engelse wachters van het Britse paleis. Daarna verschijnt hij deftig gekleed voor een mooie middag tussen de nuffige Britse adel.

Zijn bericht hieronder belooft een unieke en grappige tijd in het theater. Verschillende volgers, waaronder Orlando Bloom, laten een hartje achter. Anderen die een optreden hebben bijgewoond zijn vol lof. Ian McKellen laat in elk geval opnieuw een onuitwisbare indruk na.



NieuwsFilm

meest populair