Deze Nederlandse 'Avatar'-fan kan ook na 55 keer geen genoeg krijgen van 'The Way of Water'

Deze Nederlandse 'Avatar'-fan kan ook na 55 keer geen genoeg krijgen van 'The Way of Water'

Rick zat al zo'n 180 uur in de bioscoop om de tweede Avatar te kijken.

Soms ga je na het zien van een film nog een keer naar de bioscoop. En met een bijvoorbeeld een Vue Movie Pass of Pathé Unlimited is de keuze snel gemaakt. Misschien zelfs een derde kijkbeurt is nog niet een zo vreemd. Maar 56 keer?

Via Omroep Brabant wordt duidelijk dat Avatar-fan Rick Pratjé afgelopen vrijdag al 56 keer naar Avatar: The Way of Water is geweest sinds de film in december uitkwam.

Nog lang niet klaar
Dat is dus 56 keer 192 minuten. Het viel Pathé ook op en gaf de man al een oorkonde. "Ik ben superdankbaar. Maar ik ben nog lang niet klaar hier. Vandaag ga ik de 56ste en 57ste keer. En daarna ga ik gewoon door," aldus Rick.

Rick blijkt al lange tijd naar de bioscoop te gaan, en vaak ook ""Ik heb de voorganger ook dertig keer gezien. Ik ben vorig jaar misschien wel 500 keer naar de bioscoop geweest."

Waarom zo vaak?
"Mij bezielt niets. Ik werk hard en ik ben een normale burger. Maar deze film is een beleving. Ik wil hier geschiedenis schrijven. Heel het Pathé-team is trots op mij. Ik heb Guinness World Records al benaderd," legt Rick uit aan Omroep Brabant.

"Het begin en einde is zo goed. Ik verlaat als laatste de zaal, iedere keer opnieuw," geeft hij aan over de film van James Cameron. "Wanneer deel drie uitkomt, ga ik nog een record neerzetten. Dan ga ik 100 keer in een maand."


Wachten tot eind 2024
Het derde deel in de reeks verschijnt eind 2024 in de bioscoop en deel twee draait nog wel even.

NieuwsFilm

meest populair