Rapper Jack Harlow gaat "grote carrière als acteur" tegemoet

Rapper Jack Harlow gaat "grote carrière als acteur" tegemoet

Dat moeten we maar nog maar is even zien.

Jack Harlow is als rapper groot geworden door nummers als First Class en WHATS POPPIN. Nu zal hij ook een kans op het witte doek krijgen. Hij zal namelijk te zien zijn in de remake van White Men Can't Jump. De regisseur van deze film, Charles Kidd II, heeft hoge verwachtingen voor de 24-jarige Harlow.

In een interview met Collider geeft hij aan: "Het was raar. Het was een moment waarop we echt moeite hadden om uit te zoeken naar wie we zouden gaan voor deze rol. Voordat we zelfs maar een grote lijst met namen hadden, bracht iemand de naam Jack Harlow ter sprake."

Sterrenstatus
"Dus we brachten we hem binnen om auditie te doen, en we hebben het hem echt moeilijk gemaakt. We waren daar een paar uur en hij deed het perfect, man. Zij rol staat zeker vast. Ik denk dat de combinatie van zijn sterrenstatus plus zijn charme voor de camera een garantie voor succes voor hem zal zijn als het om acteren gaat," aldus Kidd II.

Of de rapper ook aan het origineel met Woody Harrelson kan tippen is nog maar de vraag. De film werd destijds best goed ontvangen en het zal nog lastig gaan worden om dat voor de remake ook te bewerkstelligen.

Optreden
Voorlopig staat het hoofd van de First Class-artiest waarschijnlijk nog bij andere zaken. Met binnenkort onder andere twee optredens in Las Vegas heeft hij het voorlopig nog wel even druk.



NieuwsFilm

meest populair