Dochter van Bruce Willis deelt foto's met haar zieke vader

Dochter van Bruce Willis deelt foto's met haar zieke vader

Het gaat helaas niet zo goed met de iconische acteur...

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je waarschijnlijk wel dat het niet zo heel goed gaat met de legendarische acteur Bruce Willis. Een van zijn dochters post nu weer eens een paar kiekjes van de acteur, die de Willis-fans toch een hart onder de riem zullen steken.

Het is amper een jaar geleden dat de familie van de 67-jarige Willis bekend maakte dat hij definitief ging stoppen met acteren, nadat hij was gediagnostiseerd met de hersenaandoening afasie. Helaas gaat hij blijkbaar hard achteruit...

Bericht
Willis bracht de feestdagen bracht hij door met zijn 5 dochters, vrouw Emma en ex-vrouw Demi Moore. Fysiek zou hij nog prima in orde zijn, maar mentaal gaat het heel wat minder.

Zo zei Emma recentelijk nog: "Er zijn dagen dat we een glimpje zien van de oude Bruce, maar die momenten worden steeds korter en zijn steeds minder frequent. Het wordt erger en erger. De meisjes kunnen zich geen verjaardag voorstellen zonder hun vader. De hele familie bidt en hoopt op een wonder".

Geluk
Hoewel dit allesbehalve positief klinkt, zijn er gelukkig wel ook nog dagen dat de Pulp Fiction-acteur zich prima voelt. Een van deze dagen bracht hij door met een van zijn dochters. Zij deelde meerdere kiekjes op sociale media die toch wel een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Bekijk de kiekjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair