Dood dochter Elvis Presley wrang na Golden Globe-winst van Austin Butler uit 'Elvis'

Dood dochter Elvis Presley wrang na Golden Globe-winst van Austin Butler uit 'Elvis'

Van Lisa-Marie was al bekend dat zij het erg moeilijk had

Gisteren overleed Lisa-Marie Presley, de dochter van zanger en acteur Elvis Presley, onverwachts na een hartstilstand. Ze werd 54 jaar.

Haar dood voelt extra wrang na de Golden Globe-uitreiking eerder deze week. Austin Butler, die zo goed haar vader neerzette in de film Elvis, kreeg afgelopen dinsdag een Golden Globe uitgereikt voor zijn unieke prestaties. De 31-jarige acteur heeft zich namelijk jaren voorbereid op het spelen van de wereldberoemde zanger - en was hem ook echt in de film volgens familie van Presley.



In tranen
Lisa-Marie en haar moeder Priscilla Presley waren tot tranen toe geroerd bij de speech van de jonge ster, die speech valt hierboven te zien. De acteur zette namelijk niet alleen zijn Elvis-stem op, maar bedankte ook beide dames voor hun hulp bij de filmopnamen. Hij zei: "Bedankt dat jullie de harten, de herinneringen en huizen voor mij openden. Ik zal altijd van jullie houden."

Verschillende fans raadden aan om die speech te kijken, omdat het moment nu zoveel specialer is. Van Lisa-Marie was al bekend dat zij het erg moeilijk had met de dood van haar zoon. De afgelopen tijd kwamen daarbij ook alle herinneringen rond haar overleden vader.

Hier staat meer in het artikel van Daily Mail. Lisa-Marie kwam bij een persmoment van Austin Butler staan. Ze vertelde in het gesprek dat haar vader een paar dagen terug jarig zou zijn geweest. En dat zij bij de Golden Globes speciaal aanwezig was voor Austin. Dit YouTube-filmpje staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair