Deze vakantiefoto's van Romy Monteiro wil je wel even zien

Deze vakantiefoto's van Romy Monteiro wil je wel even zien

Een droomvakantie in de zon.

Eerder vandaag kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs van Yolanthe Cabau. De actrice zag er prachtig uit tijdens de Golden Globes-ceremonie. Nu deelt een andere BN'er ook kiekjes op haar Instagrampagina. Deze mogen dan misschien wel zijn gemaakt op een hele andere plek, ze zijn eveneens meer dan de moeite waard.

Het gaat hier om niemand anders dan Romy Monteiro. De zangeres brak in 2014 door toen ze meedeed aan de talentenjacht The Voice of Holland. Vervolgens wist ze een jaar later weer hoge ogen te gooien in de Nederlandse musical The Bodyguard.

Drukke agenda
De 30-jarige Monteiro is sindsdien actief als zangeres, musical-actrice én presentatrice. Ze heeft dus meer dan genoeg te doen. Niet zo heel gek dus, dat ze er heel even tussenuit moest knijpen voor een vakantie.

Monteiro is op dit moment in Krabi, in het zuiden van Thailand. Daar verblijft ze met haar vriend, fotograaf Jasper Suyk, in het Riva Surya Bangkok Hotel. Goed nieuws voor ons; Suyk maakt graag kiekjes van zijn bloedmooie vriendin, die zij vervolgens deelt op sociale media. Nu is het weer raak.

Foto's
Ondanks het feit dat de fans van Monteiro teleurgesteld zullen zijn dat er geen nieuwe projecten op haar IMDb-pagina zijn aangekondigd, deelt ze gelukkig wel weer enkele 'spannende' foto's. Binnen de kortste keren werd ze bedolven onder de complimentjes. Heel erg gek is dit niet. Ze heeft maar liefst bijna 150.000 volgers en ziet er ook geweldig uit.

Zien hoe de 29 jarige Romy er tijdens haar vakantie bijloopt? Check de beelden dan op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair