Waarom schreeuwde Jamie Lee Curtis harder dan Golden Globe winnares Michelle Yeoh ?

Waarom schreeuwde Jamie Lee Curtis harder dan Golden Globe winnares Michelle Yeoh ?

Het is geen geheim dat Jamie Lee al jaren vindt, dat Michelle Yeoh ondergewaardeerd wordt in Hollywood

De uit Maleisië afkomstige Michelle Yeoh ontving eindelijk na 40 jaar in Hollywood te hebben geacteerd - in ongelooflijk veel goede films - een nominatie. En ze wist die te verzilveren ook naar een Golden Globe. Naast haar aan tafel ging collega Jamie Lee Curtis compleet uit haar dak.

Waarom schreeuwde Jamie Lee Curtis eigenlijk nog harder dan Golden Globe winnares Michelle Yeoh? Jamie Lee legt het uit in een Instagram-bericht. Zij herinnert zich de speech van Wendy Wasserstein, die zich afvroeg welke kant vrouwen nu opgingen.

"Wendy vertelde, dat de vrouwenbeweging destijds draaide om verbondenheid. Maar dat het nu jammer genoeg draait om competitie en de andere vrouw te ontdoen van werk, mannen en kleren. Ze zei, dat zij dacht dat het idee was dat vrouwen samen moesten werken. Wel, dat doen we! Met Everything Everywhere All At Once."

Volledig aan
Bij haar bericht plaatst Jamie Lee Curtis een bericht van Erin Gallagher, directrice van de onderneming Ella. Erin vertelt, dat zij graag voor 2023 het gevoel van Jamie Lee Curtis wil aandragen.

"Volledig aan. Volledig in haar kracht. Je voelt haar energie en passie voor Michelle. Als je deze foto zag zonder verdere uitleg, zou je denken dat Jamie Lee heeft gewonnen. Dit is wat wij dames moeten doen. We moeten volledig andere vrouwen steunen. Hype. Other. Women."

Ondergewaardeerd
Het is geen geheim dat Jamie Lee al jaren vindt dat Michelle Yeoh ondergewaardeerd wordt in Hollywood. En dat vinden anderen ook. Jamie Lee krijgt veel bijval in de reacties. En onder meer Jennifer Grey en Melanie Griffith zijn het roerend met haar eens. Het Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair