Arnold Schwarzenegger helpt je van je kerstkilo's af

Arnold Schwarzenegger helpt je van je kerstkilo's af

Gratis e-book met zijn trainingsprogramma

Arnold Schwarzenegger helpt je van je kerstkilo's af. Sterker nog: hij wil je blijvend gezond en fit door het leven hebben. Al eerder deze week vroeg hij of mensen belangstelling hadden in een trainingsprogramma van hem.

Met de humor die de oude bodybuilder eigen is, vertelt hij op zijn Instagram dat voordat er gratis e-books en nieuwsbrieven bestonden, hij zijn trainingsprogramma's op een andere manier verkocht. Dat Instagram-bericht staat hieronder.



Trainingsprogramma
Ook plaatst Arnold een ander Instagram-bericht met een passende foto van hem. De jonge Arnold op de foto zit aan zijn bureau en is hard aan het werk. Overal ligt wat.

Arnold schrijft hieronder: "Ik vroeg aan jullie wat jullie wilden zien in mijn dagelijkse email. Jullie vroegen om mijn methoden van doelen stellen en een workout die gemakkelijk thuis te doen is. Ook wilden jullie mijn tips om bij het begin te beginnen en hoe ik zo afgetraind raakte. Natuurlijk krijg je dat van mij. Ik besloot alles te bundelen in een e-book. Geef je emailadres op in mijn bio en je krijgt het e-book in je inbox."

Bij de reacties staan verschillende opmerkingen over hoe fijn die dagelijkse emails blijken. Er is veel waardering en dank. Dus misschien ook wat voor jou? Immers: Hoe vaak kun je zeggen dat je de training van Arnold Schwarzenegger volgt.



NieuwsFilm

meest populair