Jenna Ortega arriveert in prachtig jurkje bij Golden Globes

Jenna Ortega arriveert in prachtig jurkje bij Golden Globes

Een van de jongste maar nu al grootste sterren.

Actrice Jenna Ortega mag dan wel pas 20 jaar oud zijn, ze is nu al wereldberoemd. Niet zo heel gek dus, dat Ortega de Golden Globes bijwoonde. Hier stal ze met haar prachtige Gucci-jurk dan ook de show.

De actrice, o.a. bekend van diverse films en series (waaronder The Babysitter: Killer Queen en You) is nu enorm populair dankzij de Netflix-serie Wednesday. Dankzij het grote succes dat de serie kent heeft Ortega in een keer ook veel meer fans.

Instagram
Zo heeft ze op Instagram maar liefst al bijna 40 miljoen volgers. Niet zo heel gek dus, dat ze af en toe weer eens enkele foto's deelt met haar fans. Nu is het weer raak. Zo postte ze meerdere kiekjes van de Goldes Globes.

Hoewel de plaatjes nog geen dag online staan, heeft ze nu al meer dan 8 miljoen likes. Ze werd ook bedolven onder de complimentjes. Bekijk de foto's hieronder zelf.



Lekker bezig
Er is sowieso goed nieuws voor de fans van Ortega. Niet alleen heeft ze alweer getekend voor veel nieuwe projecten, waaronder zelfs de blockbuster Scream VI, ook maakte Netflix recentelijk bekend dat er een tweede seizoen van Wednesday aankomt.

Mocht je de trailer van het eerste seizoen gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair