Zomerse Jennifer Hoffman in eerste beelden uit 'All Inclusive'

Zomerse Jennifer Hoffman in eerste beelden uit 'All Inclusive'

Tibor Lukács, Aiko Beemsterboer, Bing van Son en Frank Lammers hebben ook rollen in deze komedie.

In 2022 zagen we de Nederlandse actrice Jennifer Hoffman alleen in de tv-serie Pottenkijkers en uiteraard was ze het ervoor te zien in Luizenmoeder - De film.

Dit jaar zien we haar in All Inclusive, een komedie van het regisseur Aniëlle Webster die je mogelijk kent van de film So What Is Love uit 2019 met Elise Schaap.

All Inclusive heeft ook rollen voor onder meer Tibor Lukács, Aiko Beemsterboer, Bing van Son en Frank Lammers.

All Inclusive
In All Inclusive besluiten Jacco (Lukács) en Sylvie (Hoffman) met hun dochter Loïs (Beemsterboer) en zoon Bink (Son) op vakantie te gaan. Ze gaan naar een All Inclusive resort, waar het wankele huwelijk van Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld.

Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een 'pauze' wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren en zal hij alles op alles moeten zetten om zijn alles te behouden.

Trailer All Inclusive
"Testen hoe sterk je huwelijk is? Ga met je gezin naar een all inclusive resort 🏖," is de beschrijving die Pathé aan de trailer meegeeft op YouTube, om vervolgens toe te voegen dat All Inclusive vanaf 16 maart in de bioscoop kunt kijken.


Poster
Hieronder zie je de ook het bijbehorende affiche voor de film van Greenfield Film Productions en WW Entertainment Nederland.



NieuwsFilm

meest populair