Chantal Janzen zit in de avond zo op de bank te bingewatchen

Chantal Janzen zit in de avond zo op de bank te bingewatchen

Hopelijk maakt ze thuis wel niet zo'n rommel...

De nodige beroemdheden delen wel vaker kiekjes op sociale media. Veel BN'ers doen hier ook aan mee en Chantal Janzen is zeker geen uitzondering op de regel. Zij deelt namelijk nu weer eens een foto op haar Instagram-pagina.

Janzen is vandaag de dag voornamelijk actief als presentatrice, maar heeft zelf ook al best veel geacteerd. Niet alleen is ze een musical-ster, ze was eveneens te zien in de film Het Geheim en de serie Divorce, om er maar een paar op te noemen. Ze is zelf dan ook een grote liefhebber van films en series, iets dat wel duidelijk te merken is aan het onderstaande kiekje.

Voorkant
De 43-jarige Janzen staat namelijk op de voorkant van het magazine &C (dit is echter niet zo heel erg gek, aangezien &C het lifestylemerk van Janzen zelf is). In het blad heeft ze het ook over haar liefde voor films en series en onthult Janzen dat ook zij behoorlijk wat kan 'binge-watchen'.

Als wij eens TV kijken, liggen we vaak achterover op de bank, met een zak chips in een hand en iets te drinken in de andere. Janzen is helemaal niet anders. Bekijk hieronder hoe zij zowat elke avond voor de buis zit.



Leuk weetje
Niet alleen Janzen staat in de &C. Ook SerieTotaal-recensente Lydia Van Vliet-Meeuwissen werd geïnterviewd voor dit nummer, zoals dat hier te zien is. Misschien wel extra leuk dus, om de nieuwe &C te bemachtigen!

NieuwsFilm

meest populair