Deze blunder in 'Avatar: The Way of Water' houdt een hoop mensen bezig

Deze blunder in 'Avatar: The Way of Water' houdt een hoop mensen bezig

Die Tonowari lijken toch best schappelijke Na'vi...

Het gaat al een tijdje over het internet, maar onderstaande blijft waarschijnlijk het grootste vraagteken als je Avatar: The Way of Water hebt gezien. Tijdens het grote slotscène gebeurt er iets opmerkelijks.

Let op: SPOILERS! na onderstaande Avatar: The Way of Water and Mercedes-Benz-beelden.


Ja, Avatar: The Way of Water is een blockbuster als geen ander. Maar het blijft overduidelijk een blockbuster. Ondanks prachtige animaties en prima 3D-effecten is het verhaal soms wel wat mager, iets waar de grote spektakelfilms vaker last van hebben.

Groot vraagteken
Aan het einde van de film zien we hoe Jake en Neytiri vechten om hun kinderen te te redden. Dit gaat zeker niet zonder slag of stoot en ze hadden eigenlijk wel wat hulp kunnen gebruiken.

En die hulp was er toch ook? Niet vlak daarvoor werden ze nog bijgestaan door een enorm leger met Tonowari, de Na'vi Clan waarbij ze eerder in de film onderdak kregen.

Tonowari zomaar weg...
Online wordt er al behoorlijk wat geklaagd over dit soort van plotgat. Het lijkt er namelijk op dat de Tonowari zomaar terug naar huis waren gegaan en dat Jake en Neytiri en hun kids waren overgelaten aan hun lot.

Opzet? Misschien zien we het in deel drie. Het lijkt op dit moment vooral een blunder.

Toch stromen de bioscopen vol voor Avatar: The Way of Water. Op dit moment staat de teller op $1.730,9 miljoen en er zijn bronnen die beweren dat de film richting de $2,5 miljard zal gaan.



NieuwsFilm

meest populair