Liefde van Ben Affleck voor Dunkin' Donuts gaat heel ver: Hij heeft een nieuwe baan

Liefde van Ben Affleck voor Dunkin' Donuts gaat heel ver: Hij heeft een nieuwe baan

En de liefde van Jennifer Lopez voor haar echtgenoot gaat ook ver

Dat Ben Affleck steeds gespot wordt met bekers koffie van Dunkin' Donuts is geen geheim. Maar de liefde van de ster voor deze fastfoodketen gaat wel heel ver. Hij heeft namelijk sinds kort een nieuw baantje.

Zo liet hij zich strikken voor het filmen van een reclamespotje bij verschillende vestigingen van Dunkin' Donuts. Zelfs Jennifer Lopez ging een paar keer mee. Jennifer Lopez is normaal niet bij een fastfoodzaak te vinden. Maar sinds Jennifer en Ben weer samen zijn, heeft zij voor Dunkin' Donuts heeft verschillende keren een uitzondering gemaakt.

Drive through
Hier in het artikel van Daily Mail staat dat Ben Affleck een aantal orders aanneemt bij een 'drive through'. Vervolgens rijdt Jennifer Lopez langs zijn raam in een grote, witte auto voor een bestelling.

Hun eerste samenwerking is al twintig jaar geleden. Dat was de film Gigli. Niet duidelijk is wanneer de reclame te zien zal zijn. Waarschijnlijk is het een aankomend spotje voor de Super Bowl.

Aangezien Jennifer Lopez volledig in de make-up was, lijkt het aannemelijk dat zij ook in de reclame zit en niet alleen voor de grap langsreed. Alle foto's en filmpjes staan in bovengenoemd artikel. In onderstaand Instagram-bericht plaatst zij een kort overzicht van haar jaar 2022.



NieuwsFilm

meest populair