Vriendschap van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio gaat veel verder dan 'Titanic'

Vriendschap van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio gaat veel verder dan 'Titanic'

We laten jullie vriendschap nooit gaan

De vriendschap van Kate Winslet en Leonardo DiCaprio gaat verder dan alleen een samenwerking aan een film. Ze leerden elkaar kennen op de set van de Titanic. Die filmopnamen startten dik 25 jaar geleden. Verschillende media delen de leukste en liefste momenten van hen samen, want ze zijn dol op hun innige vriendschap.

De twee sterren zijn al die jaren bevriend gebleven en koesteren elkaar op de meest lieve manier. Entertainment Tonight deelt een ontroerende video op Instagram hieronder van een paar belangrijke avonden samen. Ze stralen als zij elkaar zien, of het over elkaar hebben. ET schrijft treffend met een dikke hint naar hun tekst in de beroemde rampenfilm: "We laten jullie vriendschap nooit gaan."



Iconische film
De filmopnamen van de iconische film besloegen een lange periode van hun jonge levens. In de video hieronder bij People legt Leonardo DiCaprio uit dat Kate heel belangrijk voor hem is: "Kate is mijn support mechanisme. Al zo lang. We waren zo jong. We zijn met elkaar opgegroeid in deze industrie. Het was prachtig om haar twee prijzen te zien winnen op een avond. Dat is historisch."

De twee vrienden zijn dol elkaar en juichen elkaars speciale momenten toe. Leonardo was ongelooflijk trots op haar, toen zij een Golden Globe mocht verzilveren. En zij was in tranen, toen hij een paar jaar later een Oscar won. En dan hebben wij het alleen nog maar over de momenten in hun carrière. Ook privé zijn zij er voor elkaar, als dat nodig is.



NieuwsFilm

meest populair