Binnenkort geeft Pamela Anderson zich helemaal bloot op Netflix

Binnenkort geeft Pamela Anderson zich helemaal bloot op Netflix

De blondine hing ooit bij iedere jongen op zijn slaapkamer.

"Pamela Anderson definieerde een decennium. Nu zal ze zichzelf definiëren," valt er op YouTube bij de trailer voor Pamela, a Love Story te lezen. Het is duidelijk dat de bekende ster Pamela Anderson zichzelf weer bloot geeft, zij het op een andere manier.

De nu 55 jarige Pamela Anderson kent een hele generatie van de bekende tv-serie Baywatch. Ze was na Erika Eleniak de tweede grote Baywatch-babe.

Baywatch en Home Improvement
Anderson speelde in de serie de rol van C.J. Parker. Overigens was ze voor Baywatch als te zien in de eveneens erg bekende serie Home Improvement en later speelde ze in de serie V.I.P..

Naast rollen in films als Barb Wire, Scary Movie 3, Borat, Superhero Movie en de Baywatch-film uit 2017 was ook door haar verdere (privé)leven doorlopend in het nieuws. Denk maar aan haar reportages in de Playboy, haar huwelijk met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en de privévideo's die veel stof deden opwaaien.

Pamela, a Love Story
De docu wordt verteld in haar eigen woorden, door middel van persoonlijke video's en dagboeken. Pamela Anderson deelt het verhaal van haar opkomst tot roem, rotsachtige romances en het beruchte sekstape-schandaal.

Pamela, a Love Story verschijnt op 31 januari op Netflix en nu kun je hieronder de trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair