Sylvie Meis gaat lekker snorkelen op de Malediven

Sylvie Meis gaat lekker snorkelen op de Malediven

Haar laatste dag van de vakantie nog even genieten.

Sylvie Meis post wel vaker filmpjes en foto's op haar Instagram-pagina. De laatste tijd maakt ze veel reclame voor de kledinglijn van bekende supermarktketen Aldi, maar nu is ze al enkele dagen op vakantie in de Maldiven. Gisteren kwamen er al verschillende kiekjes van de BN'er voorbij en nu is het weer raak.

Meis, voornamelijk actief als presentatrice, actrice én model, is eigenlijk altijd wel druk bezig. Het is niet zo heel gek dus dat ze even wat tijd voor zichzelf moest nemen en een paar daagjes in de zon wil liggen. Wanneer ze eens even niet werkt, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten, aangezien ze behoorlijk veel post op sociale media.

Strand
De 44-jarige Meis, o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!, post veel foto's van haar vakantie. Haar Instagram staat dan ook vol met verschillende kiekjes van de Maldiven, maar lang zal dit echter niet meer duren. Haar vakantie komt namelijk tot een eind.

Op haar laatste dag in de Maldiven ging ze snorkelen in het prachtige blauwe water met haar eveneens prachtige blauwe bikini. Eerlijk is eerlijk, Meis ziet er weer beeldschoon uit.

Bekijk de foto's hier.

NieuwsFilm

meest populair