Dit oude Marvel-personage blijkt nu M.O.D.O.K. te zijn in 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'

Dit oude Marvel-personage blijkt nu M.O.D.O.K. te zijn in 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania'

Over een maand zien we de schurk voor het eerst in live-action.

Marvel heeft onthuld welke acteur de rol van schurk M.O.D.O.K. zal vertolken in Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Het gezicht van deze ster is goed te zien in de trailer die vandaag is verschenen. Liever niet weten welke acteur het betreft? Lees dan niet verder.

Op 15 februari verschijnt de derde film over Marvels mierenman en zijn familie in de bioscopen. De studio pakt flink uit met dit nieuwe deel en de trailers beloven een groots avontuur.

Schurk
De nieuwe trailer laat zien dat M.O.D.O.K., een schurk met een enorm hoofd, zijn opwachting zal maken in de film. M.O.D.O.K. lijkt te werken voor Kang (Jonathan Majors), de grote slechterik van de film.

De grote vraag is alleen welke acteur M.O.D.O.K. vertolkt. De trailer geeft daar het antwoord op. Kijk maar eens naar het onderstaande shot:


Bekijk de afbeelding

Dit shot bevestigt dat niemand minder dan Corey Stoll de rol van M.O.D.O.K. speelt. Hij speelde de slechterik Daren Cross alias Yellowjacket in de eerste Ant-Man.

Aan het einde van de film werd hij de quantumwereld ingezogen. Daar is hij dus - door vermoedelijk Kang - tot M.O.D.O.K. getransformeerd.

Er gaan al enige tijd geruchten rond dat het personage op deze manier terug zou keren.

Marvel vindt het blijkbaar ook niet erg dat zijn identiteit bekend is, want anders zou de studio dit shot niet in de trailer hebben gebruikt.



Serie
Op Disney+ is ook een M.O.D.O.K.-serie te vinden. Deze staat echter los van het bredere Marvel Cinematic Universe en hoef je dus niet per se te zien voor Quantumania.

Wel geeft deze een goede indruk van het personage, mocht je nog niet bekend met hem zijn.



NieuwsFilm

meest populair