3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Back to the Future (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a. | Kijk direct
De ietwat gekke professor Emmett Brown heeft een tijdreismachine gebouwd. De zeventienjarige Marty McFly, die het goed met hem kan vinden, gebruikt deze om terug naar het verleden te reizen. Daar ontmoet hij zijn ouders in hun jongere jaren. Door een fout brengt hij echter zijn eigen toekomst in gevaar.



Sing (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Garth Jennings | Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth McFarlane, e.a. | Kijk direct
Buster Moon is een zingende koala en de eigenaar van een ooit enorm succesvol, maar nu slecht draaiend theater. Optimistisch dat hij is, besluit hij een zangwedstrijd te organiseren in de hoop zijn schulden daarmee af te kunnen lossen. Zijn assistent heeft alleen per ongeluk op de flyer gezet dat de winnaar naar huis gaat met een fors geldbedrag. En dat is nou net niet de bedoeling.



The Godfather (1972)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frances Ford Coppola | Cast: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, e.a. | Kijk direct
Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie in New York. Wanneer een concurrent heroïne besluit te willen gaan verkopen in zijn stad, steekt Don Vito daar een stokje voor. Dit leidt tot een poging hem te vermoorden. Don Vito's brave zoon Michael wordt ook de hierop volgende maffiaoorlog mee ingesleurd en steeds verder onder druk gezet.





Bekijk de afbeeldingMEER NETFLIX
3 nieuwe topfilms op Netflix


NieuwsFilm

meest populair