Vin Diesel schrijft eerbetoon aan 'Fast & Furious'-collega Tyrese Gibson

Vin Diesel schrijft eerbetoon aan 'Fast & Furious'-collega Tyrese Gibson

En krijgt eerbetoon terug

Vin Diesel start eerdaags aan een promotietour voor zijn nieuwe film Fast X. Op zijn Instagram schrijft hij een eerbetoon aan zijn Fast & Furious-collega, Tyrese Gibson.

Op de Instagram-foto hieronder kijken Vin Diesel en Tyrese Gibson naar de maan die boven zee zichtbaar is. Vin schrijft bij zijn foto: "Als je mij toen in 2010 bij onze eerste samenwerking verteld had, dat wij in 2023 op de Turks & Caicos eilanden zouden staan en onze finale tournee door verschillende landen zouden bespreken ... surreëel. Op broederschap."



Samen op reis
Vin Diesel en Tyrese Gibson waren een paar dagen samen weg om hun reis door te nemen. Toen 's avonds de maan doorbrak boven zee, werd alles bijzonder inzichtelijk, vertelt Tyrese op zijn Instagram.

Bij de reacties schrijft hij op zijn beurt een eerbetoon aan Vin: "We waren kinderen die op een speelplaats stonden en om zich heen keken. Blij met alle kinderen daar, want er waren genoeg om uit te kiezen. Als je ouder wordt, realiseer je dat het niet gaat om de hoeveelheid maar de kwaliteit van die vrienden."

"Als je een broer mag hebben, is Vin Diesel de beste die je kunt hebben. Hij is bescheiden en dankbaar en waardeert je. Hij feliciteert mij voor mijn verjaardag en gaat mee naar de laatste rustplaats van mijn moeder."

"We houden elkaar scherp, lachen, delen goede vibes en begrijpen elkaar, waar anderen ons niet kunnen. Ik ben een beter man na die drie dagen dankzij hem. Men zegt dat het niet eenzaam is aan de top als je met iemand anders bent. We maken een global dance met FastX. We gaan!"

NieuwsFilm

meest populair