Sylvie Meis na zoveelste strandfoto: "Let niet op mij"

Sylvie Meis na zoveelste strandfoto: "Let niet op mij"

Weer een paar kiekjes van de bloedmooie actrice.

De laatste tijd postte BN'er Sylvie Meis de nodige kiekjes op haar Instagram-pagina om haar nieuwe kledinglijn van de Aldi flink in de spotlights te zetten. Het ging hier voornamelijk om bh's en ander ondergoed, maar zelfs nu dat zij met vakantie is, deelt ze nog de nodige spannende kiekjes.

Meis, voornamelijk actief als presentatrice, actrice, maar ook als model, tekende enige tijd geleden een lucratief contract bij de bekende supermarkketen. Sindsdien maakt ze reclame voor de Aldi-kledinglijn. Wanneer ze eens even niet werkt, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Vakantie
De 44-jarige Meis, o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!, geniet nu van een paar dagen in de zon op de Malediven. Haar Instagram staat dan ook vol met mooie strandkiekjes, waarop zij natuurlijk altijd zelf ook te zien is. Bekijk enkele foto's hier.

In zowat elk bericht heeft Meis een andere bikini of badpak aan, maar daar zullen haar 1,4 miljoen volgers geen moeite mee hebben. Voor elk plaatje wordt Meis onder de complimenten bedolven. Als je haar Instagram-pagina wil zien, klik dan hier.

Avatar
Enige tijd geleden deelde Meis ook nog 'kunstwerkjes' van zichzelf, die ze heeft kunnen maken met de app Lensa. Dit programma geeft je de mogelijkheid om foto's van jezelf om te zetten naar soort van stripfiguurtjes, in allerlei vormen en maten. Zelfs als stripfiguur ziet ze er geweldig uit.



NieuwsFilm

meest populair