3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Wrong Turn (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike P. Nelson | Cast: Matthew Modine, Charlotte Vega, Emma Dumont, e.a. | Kijk direct
Zes vrienden besluiten op avontuur te gaan en een lange tocht te maken op een bekend wandelpad in de Appalachen. Wanneer ze op een gegeven moment per ongeluk een verkeerde afslag nemen, belanden ze in het leefgebied van een vijandige gemeenschap die al honderden jaren leeft in de bergen en geen geweld schuwt om haar voortbestaan te beschermen.



Need for Speed (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Waugh | Cast: Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots, e.a. | Kijk direct
Straatracer Tobey Marshall belandde in de gevangenis nadat de arrogante ex-racer Dino Brewster hem liet opdraaien voor doodslag. Nu hij op vrije voeten is, zet Marshall alles op alles om wraak te nemen. Hij besluit hem terug te pakken tijdens een grote undergroundrace. Brewster probeert op zijn beurt Marshall uit de weg te ruimen. Marshall weet echter van geen opgeven.



Zathura: A Space Adventure (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Kristen Stewart, Josh Hutcherson, Jonah Bobo, e.a. | Kijk direct
Lisa moet op haar jonge broertjes Walter en Danny passen wanneer hun ouders weg zijn. Wanneer de jongens in de kelder een oud bordspel vinden, gaat het volledig mis. Walter en Danny belanden op mysterieuze wijze in de ruimte. Ze moeten de planeet Zathura zien te bereiken om terug te kunnen keren naar de aarde. Dat is echter lastiger dan gedacht, want er loert om elke hoek gevaar.





Bekijk de afbeeldingMEER NETFLIX
De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd


NieuwsFilm

meest populair