Zo rijk is Uma Thurman uit 'Kill Bill' en 'Pulp Fiction'

Zo rijk is Uma Thurman uit 'Kill Bill' en 'Pulp Fiction'

Zij is wereldberoemd door haar bijzondere gelaatstrekken

Uma Thurman is naast actrice ook model, producer en scriptschrijver. Haar nettowaarde wordt op 45 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Zij is dus best wel rijk.

De 52-jarige is wereldberoemd door haar bijzondere gelaatstrekken en heeft een geweldige staat van dienst in de filmindustrie. Ook voor de komende jaren staat zij ingepland voor verschillende filmprojecten. Ze is waarschijnlijk het meest bekend door haar samenwerkingen met regisseur Quentin Tarantino. Zo verscheen zij in zijn Pulp Fiction en Kill Bill.

Hoe het begon
Uma is geboren in 1970 en groeide deels in India en Amerika op. Op school viel zij al op bij talent scouts door haar acteerkwaliteiten. Uma Thurman startte als 15-jarige aan een carrière als model. Als 18-jarige had zij al 4 bijrollen erop zitten, waaronder eentje in de film Dangerous Liaisons. Toen Henry & June goed ontvangen werd, was zij pas 20 jaar.

In de loop der tijd verlegde zij haar focus verder naar een succesvolle filmcarrière. Meer films volgden met verschillende nominaties en prijzen, zoals een Golden Globe voor Hysterical Blindness. Ze pakt wisselend rollen in verschillende genres en blockbusters. Een aantal films met haar zijn Batman and Robin, The Avengers, Get Shorty en Be Cool.

Meer vermogen
Haar eerste grote salaris was 5 miljoen voor Batman and Robin, en varieert tussen de 14 miljoen en minder afhankelijk van het filmbudget. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Op haar Instagram plaatste zij onderstaand kerstwens



NieuwsFilm

meest populair