Zo ziet de bloedmooie Catherine Zeta-Jones er in het weekend uit

Zo ziet de bloedmooie Catherine Zeta-Jones er in het weekend uit

Ze straalt nog steeds.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden kiekjes posten op sociale media. Catharina Zeta-Jones is geen uitzondering op de regel. De geliefde actrice heeft maar liefst 5 miljoen volgers en deelt dus wel regelmatig berichten op haar Instagram pagina. Nu is het weer raak.

Helaas zien we de bloedmooie actrice de laatste jaren veel minder. Zeta-Jones brak door in The Mask of Zorro en had daarna grote filmrollen voor het oprapen. Nadat ze samen had gewerkt met veel grote regisseurs en acteurs ging haar carrière in een keer flink bergafwaarts.

Comeback
Recentelijk kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal over 5 topacteurs die plotseling verdwenen. Hier staat Zeta-Jones dan ook tussen. Dit artikel is hier te lezen.

Toch wist de actrice recentelijk een van de hoofdrollen te bemachtigen in de nieuwe Netflix-serie Wednesday. Wanneer ze ook eens even niet acteert zocht ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Kiekje
De actrice werd lange tijd gezien als een van de mooiste vrouwen op aarde, maar ondanks het feit dat ze nu alweer 53 jaar oud is, ziet ze er nog steeds fantastisch uit. Dat laat ze nu wel opnieuw zien in de onderstaande foto.



NieuwsFilm

meest populair