'Shang-Chi' Simu Liu vergat zijn shirt, terwijl hij zijn hoogtepunten van 2022 deelt

'Shang-Chi' Simu Liu vergat zijn shirt, terwijl hij zijn hoogtepunten van 2022 deelt

En zoals meestal gaat die kennisgeving gepaard met een dosis droge humor

Simu Liu, de held uit Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings, deelt zijn professionele hoogtepunten van 2022 op zijn Instagram. En zoals meestal gaat die kennisgeving gepaard met een dosis droge humor.

Zo vertelt de ster dat hij Donatella Versace liet lachen, maar vergat waar hij zijn shirt heeft gelaten. Op de foto hieronder heeft hij een prachtig pak aan voor die betreffende fotosessie, dus waarom zou iemand hem in een shirt willen zien? Daarnaast realiseerde hij zich dat zijn goede kant niet zijn goede kant is, toen hij de cover sierde van het bekende blad Time.

Bestseller
Met zijn boek release heeft hij verschillende zalen gevuld en haalde hij de New York Times bestsellerlijst. Maar ook die prestatie doet hij af met een grapje: "Ik heb mensen gedwongen mijn boek te lezen. Ik kwam daardoor erachter dat de meesten van jullie niet raar zijn. De meesten dan."

In 2022 werkte Simu Liu aan drie verschillende films. Allemaal filmopnamen waar hij erg enthousiast over is en druk mee was. Toch vond hij ook tijd - mede door zijn opvallend afgetraind lijf door de rollen die hij oppakte - om ook de nieuwe mannenlijn van Rihanna's Savage X Fenty te promoten.

Daarnaast trad hij bij verschillende shows op als presentator en woonde verschillende sportevenementen en inzamelingen voor goede doelen bij. Zijn Instagram-bericht vertelt meer en staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair