Leonardo DiCaprio feest erop los met deze veel jongere topmodellen

Leonardo DiCaprio feest erop los met deze veel jongere topmodellen

De acteur heeft het goed naar zijn zin op een jacht.

Enkele dagen geleden verscheen er nog een artikel van Brad Pitt op FilmTotaal. De acteur werd toen gespot met zijn veel jongere vriendin, Ines de Ramon. Zijn vriend en Once Upon a Time in Hollywood-collega, Leonardo DiCaprio, doet hem nu na.

De met een Oscar bekroonde acteur was 4 jaar samen met actrice en model Camila Morrone (hieronder te zien), maar toen besloten ze toch uit elkaar te gaan. DiCaprio is echter nooit echt lang single geweest, aangezien hij zich weer snel bindt aan (veel jongere) schoonheden. Ondanks het feit dat de acteur nog geen vaste relatie heeft, wordt hij wel vaker gespot met vrouwen. Nu is dat weer het geval.



Gespot
Er werden namelijk meerdere kiekjes van de 48-jarige acteur gemaakt met topmodellen Rebecca Donaldson en Lilia Weddell, allebei 27 jaar oud. DiCaprio heeft nog nooit een relatie gehad met een vrouw over 25, maar het lijkt erop dat hij hier nu dan toch misschien wel 'klaar' voor is. De foto's zijn hier te zien.

Ondanks het feit dat hij een punt zette achter zijn relatie met Morrone toen zij 25 was, en er dus weer behoorlijk veel grapjes werden gemaakt dat zij 'te oud' zou zijn, wordt de acteur vaak gelinkt aan een ander topmodel, Gigi Hadid. Zij is met haar 27 jaar toch al 'heel wat' ouder.

Flirten
Het feest op de jacht ging een behoorlijk lange tijd door, want ze keerden pas weer terug naar de haven rond 4 uur 's nachts. DiCaprio werd toen opnieuw gespot met Donaldson en Weddell en blijkbaar was de acteur behoorlijk aan het flirten. Bekijk hieronder een kiekje van Donaldson. Op de tweede foto staat ze naast Wedell. Vind jij het vreemd dat DiCaprio op ze afgestapt is?



NieuwsFilm

meest populair