Schokkend: Tara Reid lijkt alleen maar dunner te worden

Schokkend: Tara Reid lijkt alleen maar dunner te worden

Haar laatste kiekje wordt niet door iedereen even goed onthaald.

De nodige bekendheden posten de laatste paar dagen enorm veel kiekjes op sociale media om te laten zien hoe zij de feestdagen hebben doorgebracht. Ook zetten vele beroemdheden berichten online om hun fans eventjes een zalig nieuwjaar te wensen. Actrice Tara Reid is geen uitzondering op deze regel, maar niet iedereen reageert even positief op haar foto...

Reid werd wereldberoemd door de American Pie-films maar brak hierna nooit echt door. Reid moest voornamelijk genoegen nemen met de nodige B (en zelfs C) -films, zoals Sharknado. Ze heeft ook vaker gewerkt als fotomodel maar ze lijkt nu wel echt behoorlijk afgevallen te zijn.

Foto
Reid deelde de onderstaande foto op haar Instagram-pagina met het bericht: "Hallo 2023 - Ik kan niet wachten op al het moois wat jij ons dit jaar gaat brengen!". Hoewel er veel positieve reacties bij stonden, waren er ook mensen die zeggen dat ze er heel anders uitziet.

De actrice heeft nooit last gehad van overgewicht, maar volgens sommige mensen ziet ze er nu wel heel erg dunnetjes uit. Oordeel zelf met het onderstaande kiekje.



De 47-jarige actrice zit echter niet stil. Zo heeft ze maar liefst getekend voor 18(!) nieuwe projecten, maar ze wil nog meer. Zo hoopt ze dat het ooit nog eens komt van een The Big Lebowski-vervolg, zodat zij terug kan keren als Bunny.



NieuwsFilm

meest populair