Zombiefilm 'Possessed' van Netflix krijgt grimmige trailer

Zombiefilm 'Possessed' van Netflix krijgt grimmige trailer

Lang hoeven we niet meer te wachten.

Goed nieuws voor de fans van zombiefilms: streaminggigant Netflix brengt volgende maand weer eens een nieuwe zombiefilm uit, genaamd Possessed (originele titel Rasuk). De trailer hiervan is nu ook vrijgegeven en hieronder te zien.

In de film gaat een leraar, genaamd Zamri, op een schooluitje met 27 studenten. Hij moet op ze letten, maar dit loopt behoorlijk uit de hand wanneer zij gecontamineerd worden met een onbekend virus en veranderen in bloeddorstige zombies. Bekijk de trailer hieronder.



Score
Helaas lijkt de film vooralsnog niet echt een groot succes te zijn. Ondanks het feit dat de film nog geen Rotten Tomatoes score heeft, krijgt hij op IMDb maar een 5.5 (dit is wel maar gebaseerd op 37 stemmen).

Verwacht dus in ieder geval geen nieuwe film à la Train to Busan, aangezien je dan hoogstwaarschijnlijk flink teleurgesteld zal zijn. Wel zorgen zombiefilms bijna altijd wel voor goed vermaak, dus hopelijk zal Possessed niet anders zijn. In februari komen we erachter, want dan zal de film te bekijken zijn op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair