Arnold Schwarzenegger reist weer door tijd en ontmoet oude bekende

Arnold Schwarzenegger reist weer door tijd en ontmoet oude bekende

Een nieuw filmpje op Instagram en YouTube voor de fans

Voor Arnold Schwarzenegger is reizen door de tijd niet vreemd. Hij deed dat verschillende keren in de Terminator-films.

Hoe herkenbaar moet het dan voor hem zijn om een reclamecampagne op te pakken van de nieuwe BMW ... en een oude bekende te ontmoeten - of eigenlijk twee.

Oude bekenden
In het filmpje hieronder rijdt Arnold Schwarzenegger in een auto. Het paneel ziet er redelijk geavanceerd uit. Vervolgens is in het filmpje David Hasselhoff te zien, als zijn karakter in de Knight Rider. Ook komt zijn geavanceerde auto voorbij rijden, zijn partner KITT.

Voor degenen die wekelijks op een aflevering van deze bekende serie wachtten is het heerlijk om de karakters weer te zien. Zeker omdat Arnold droog vertelt, dat hij de toekomst zag en het er allemaal prima uitzag. Elke fan wilde destijds wel zo'n toffe auto hebben in de toekomst.

Arnold schrijft bij de video op Instagram, dat hij normaal wegblijft van tijdreizen en cyber-spullen. Dit is een oud grapje van hem, omdat hij regelmatig voor karakters koos die daar wel iets mee te maken hadden. Hij vertelt ook dat het filmpje over 'Dee' op YouTube te zien is. Op naar YouTube dus voor degenen die een aantal bekenden terug willen zien - of de nieuwste BMW.



NieuwsFilm

meest populair