Deze Sony-blockbusters komen in 2023 naar Netflix (maart t/m juni)

Deze Sony-blockbusters komen in 2023 naar Netflix (maart t/m juni)

Weer drie grote titels.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je misschien wel dat Sony een lucratieve deal heeft getekend met Netflix. Dit betekent dat films van de studio op de streaminggigant getoond mogen worden. In 2023 zullen weer getrakteerd worden op heel wat films van Sony, zoals dat hieronder te zien is.

De deal die de twee gemaakt hebben is als volgt: Sony heeft een eigen filmhuis (genaamd Sony pictures Entertainment). Netflix mag als eerste streamingdienst besluiten of zij films aankopen om deze vervolgens te streamen. Deze deal loopt al vanaf 2022 en is de reden waarom we o.a. al de Spider-Man films op Netflix mochten bewonderen. Dit jaar komen er nog veel andere kaskrakers op de streamingdienst te staan.

Gisteren verscheen het eerste deel van deze lijst (januari t/m maart). Mocht je deze gemist hebben, klik dan hier. Hieronder staan de films die tussen maart en juni op Netflix verschijnen.

Devotion (tussen maart en juni)
Het verhaal speelt zich af tijdens de Koreaanse Oorlog in 1950. Twee jonge mannen, genaamd Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors) worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine.

Tom is marineofficier, terwijl Jesse een getalenteerde piloot is, die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee, die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten.



A Man Called Otto (mei)
Een kerstfilm met Tom Hanks in de hoofdrol. In mei 2023 denkt helemaal niemand meer aan Kerstmis, maar dan verschijnt de film hoogstwaarschijnlijk toch op Netflix. Hanks kruipt in de huid van Otto Anderson, een norse en chagrijnige weduwnaar die eraan denkt zelfmoord te plegen.

Wanneer er echter een levendig jong gezin naast hem komt wonen, ontmoet hij zijn evenknie in de gevatte en hoogzwangere Marisol. Misschien dat het leven toch wel weer wat kleur kan krijgen...



I Wanna Dance With Somebody (juni)
Een biopic over het leven van Whitney Houston, die begon als koormeisje in New Jersey. Ze ontpopte zich langzaam maar zeker tot een van de meest succesvolle en bekroonde zangeressen en artiesten aller tijden.

I Wanna Dance With Somebody geeft een overzicht van Whitney's baanbrekende carrière én leven, met verschillende optredens en natuurlijk een soundtrack met de populairste hits.



NieuwsFilm

meest populair