'Game of Thrones' in gevaar, 'Kaleidoscope' waargebeurd en vertrek Henry Cavill wekt onbegrip

'Game of Thrones' in gevaar, 'Kaleidoscope' waargebeurd en vertrek Henry Cavill wekt onbegrip

Het opvallendste nieuws op SerieTotaal.nl.

Naast FilmTotaal bestaat ook SerieTotaal en op SerieTotaal besteden we vooral aandacht aan de series die op televisie en streamingdiensten verschijnen.

Flinke gevolgen voor spin-offs 'Game of Thrones' na reeks annuleringen bij HBO Max

Het was voor HBO een eenvoudige beslissing om na Game of Thrones voort te borduren op het succes van de serie. Er werden veel ideeën bedacht alleen na de recente reeks annuleringen bij HBO is het nog maar de vraag wat er uitgebracht wordt. Lees er alles over op SerieTotaal.[/b]

Die andere Geralt snapt vertrek Henry Cavill uit 'The Witcher' totaal niet

Het onverwachte vervangen van Henry Cavill door Liam Hemsworth in de hitserie houdt de gemoederen al een aantal maanden behoorlijk bezig. Doug Cockle, die sinds 2005 de stem van Geralt in de game-versie verzorgt, laat nu zijn stem over deze situatie horen.

Nieuwe Netflix-serie 'Kaleidoscope' is gebaseerd op dit mysterieuze waargebeurde verhaal

De nieuwe Netflix-miniserie Kaleidoscope is een unieke serie waarbij iedere kijker de afleveringen op een andere volgorde te zien krijgt. Nu blijkt dat de serie ook nog eens gebaseerd is op een waargebeurd verhaal van een bedrijf dat bijna miljarden obligaties verloor door een orkaan. Kaleidoscope waargebeurd? Lees verder op SerieTotaal.




Ga naar SerieTotaal.nl



NieuwsFilm

meest populair