'The Menu'-actrice Anya Taylor-Joy springt uit jacuzzi en in de sneeuw op Insta-video

'The Menu'-actrice Anya Taylor-Joy springt uit jacuzzi en in de sneeuw op Insta-video

Even chillen na al dat acteren.

De laatste paar dagen delen wel vaker bekendheden foto's en filmpjes op sociale media om te laten zien hoe zij de kerst en feestdagen hebben doorgebracht. Anya Taylor-Joy is geen uitzondering op de regel. De geliefde actrice deelde het volgende op Instagram.

Ondanks het feit dat de actrice pas 26 jaar oud is, is ze al een van de bekendste gezichten in Hollywood. Zo wist ze hoge ogen te gooien in films als The VVitch, Split en The Menu. Ook speelde de hoofdrol in de geliefde Netflix-serie The Queen's Gambit. Wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Bericht
Joy deelt maar wat graag berichten met haar 9,2 miljoen volgers en zet nu weer eens het onderstaande bericht online. Zo zit ze met meerdere vrienden in een jacuzzi voordat ze in een dik pak sneeuw springen. Het lijkt erop dat ze zich daarna gingen opwarmen in een kroeg. Bekijk de filmpjes en een foto van haar unieke kerstboom hieronder.



Joy mag nu dan wel even genieten van haar vakantie, stilzitten doet ze zeker niet. Zo zal ze dit jaar weer te zien zijn in verschillende films, waaronder The Super Mario Bros Movie en ook werkt ze keihard aan de Mad Max: Fury Road-prequel Furiosa.

NieuwsFilm

meest populair