Abbey Hoes trekt bijna alles uit in bad op Insta-foto

Abbey Hoes trekt bijna alles uit in bad op Insta-foto

De Nederlandse actrice heeft het niet koud, of wel?

Een paar dagen geleden verscheen er een opvallende foto van Abbey Hoes op haar Instagram. Ze blijkt namelijk een soort van buitenbad te hebben gekocht, of misschien is ze wel ergens op bezoek.

De in Rotterdam geboren brunette acteert al sinds haar 14/15e jaar als we Wikipedia moeten geloven. Ze debuteerde ooit in de jeugdserie SpangaS als het personage Brechtje. Daarna volgden in 2009 een optreden in de tv-serie 2012: Het jaar Nul en rollen in de films Het mysterie van de volle maan, Lover of loser en One Night Stand Maite was hier.

In de jaren daarna won ze Gouden Kalveren voor haar rollen in Tirza (2010) en Petticoat (2016). Tegenwoordig zien we de volgens FHM "mooiste vrouw van Nederland" vooral in romkoms, zoals Zwaar verliefd!, Verliefd op Cuba, Liefde zonder grenzen en Costa!!.

In een buitenbad
Met enkel 🕊️🕊️🕊️ als onderbouwing zien we Abbey op een nieuwe Insta-foto in een modern ogend buitenbad zitten. Ze heeft enkel een witte onderbroek aan en ontdoet zichzelf van haar BH. Zou ze het koud hebben, of is het al een iets oudere foto? De natuurlijk lijkt het wel te verraden.


De 28-jarige Abbey Hoes op de foto zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingOM OP TE VRETEN: YOLANTHE
Yolanthe Cabau ziet er weer om op te vreten uit op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingDE BILLEN VAN CHANTAL
Chantal Janzen geeft gewoon haar billen prijs


NieuwsFilm

meest populair