5 Marvel-helden die terug moeten keren in 'Avengers: Secret Wars'

5 Marvel-helden die terug moeten keren in 'Avengers: Secret Wars'

Volgens de geruchten keren er een hoop bekende gezichten terug in die film.

Marvel pakt in 2025 uit met Avengers: Secret Wars. Volgens de geruchten keren er een hoop oude gezichten terug in die film via het multiversum. FilmTotaal heeft vandaag vijf bekende helden op een rijtje gezet die wat ons betreft absoluut een rol zouden moeten hebben in deze film.


Bekijk de afbeelding Tobey Maguire als Spider-Man
Voor veel mensen is en blijft Tobey Maguire hun Spider-Man. Hij is ongetwijfeld een van de bekendste superheldenacteurs die er rondlopen. Maguire keerde tot grote vreugde van fans al terug in No Way Home.

Kunnen we nog een optreden van hem verwachten in Secret Wars? Als we de laatste geruchten mogen geloven gelukkig wel.


Bekijk de afbeelding Hugh Jackman als Wolverine
Eind vorig jaar werd bekend dat Hugh Jackman terug zal keren als Wolverine in Deadpool 3. Volgens de acteur gaat het om iets eenmaligs.

Bekende primeurtjesjagers beweren echter dat Jackman stiekem voor meerdere films heeft getekend. Zij verwachten dat hij een grote rol heeft in Secret Wars. Laten we het hopen!


Bekijk de afbeelding Jessica Alba als Invisible Woman
Jessica Alba groeide dankzij haar rol als de Invisible Woman in Fantastic Four (2005) uit tot megaster. Voor de actrice was het opnemen van de tweede en laatste film geen prettige ervaring.

Het zou daarom mooi zijn om haar de kans te geven haar tijd als de heldin alsnog positief af te sluiten. Alba was immers geweldig in die films.


Bekijk de afbeelding Nicolas Cage als Ghost Rider
In Ghost Rider (2007) sloot Nicolas Cage een pact met de duivel. Daardoor veranderde hij in een brandend skelet. Hoewel deze film en het vervolg geen groot succes waren, blijft deze anti-held een populair personage.

Fans vragen al jaren om de terugkeer van Cage. Het is niet ondenkbaar dat Marvel deze droom middels het multiversum waarmaakt.


Bekijk de afbeelding Scarlett Johansson als Black Widow
Scarlett Johanssons Black Widow heeft volgens veel fans veel te vroeg het veld moeten ruimen. Als eerste vrouwelijke Avenger heeft zij een bijzondere betekenis in het Marvel Cinematic Universe.

Nu de poorten van het multiversum zijn geopend, zou het geweldig zijn om Johansson nog een keer te zien schitteren in de rol.

NieuwsFilm

meest populair