3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Outlaw King (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Mackenzie | Cast: Chris Pine, Florence Pugh, Aaron Taylor-Johnson, e.a. | Kijk direct
Begin veertiende eeuw. Schotland gaat opnieuw gebukt onder de tirannie van Engeland. Edelman Robert the Bruce tolereert het bewind in eerste instantie, tot hij zich gedwongen voelt om in actie te komen. Op slinkse wijze en met veel moed leidt hij een gewelddadige opstand in een poging om de troon te heroveren. En met succes.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Kijk direct
Politieagent Teddy Daniels wordt achtervolgd door verontrustende visioenen. Samen met zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekt hij naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Al snel stuiten ze op een web van intriges en misleiding.



Wonder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a. | Kijk direct
De tienjarige Auggie is een doodnormale jongen van tien met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net is als zij.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
De 5 beste films van 2022 op Disney+


NieuwsFilm

meest populair